MNOGO GA VOLIM, ALI MU JE ABNORMALNO VELIKI: Evo kako da se snađete, ako je vaš DRAGI OBDARENIJE nego što očekujete
Evo šta treba da radite, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

auuu

MNOGO GA VOLIM, ALI MU JE ABNORMALNO VELIKI: Evo kako da se snađete, ako je vaš DRAGI OBDARENIJE nego što očekujete

Kada uplovite u intimnu vezu s nekim koga smatrate svojom srodnom dušom i divnom osobom, ali se suočavate s izazovom "prevelikog" polnog organa, moguće je da se osećate nesigurno ili neiskusno

Objavljeno:

Kako se nositi s partnerom čiji je polni organ veći nego što očekujete: Saveti za uspešnu intimnost

Kada ulazite u intimni odnos s partnerom, možete se suočiti s različitim izazovima. Jedan od njih može biti situacija u kojoj je polni organ vašeg partnera veći nego što ste očekivali ili nego što ste navikli. Ovo može izazvati različite reakcije i osećaje, ali postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste se nosili s tim izazovom na zdrav i konstruktivan način.

Komunikacija je ključna

Prvi korak u suočavanju s ovom situacijom je otvorena i iskrena komunikacija s vašim partnerom. Izrazite svoje osećaje, brige i eventualne nelagodnosti bez osude ili krivice. Partner će verovatno ceniti vašu iskrenost i otvorenost.

Istražite različite tehnike i položaje

Pokušajte istražiti različite tehnike i položaje koji bi mogli olakšati intimnost i učiniti je prijatnijom za obe strane. Otvoreno eksperimentiranje može vam pomoći da pronađete ono što vam najviše odgovara.

Istražite različite tehnike i položaje
Istražite različite tehnike i položajefoto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Potražite medicinske savete ako je potrebno

Ako se suočavate s fizičkom nelagodnošću ili bolom, važno je da potražite medicinske savete. Kvalifikovani zdravstveni radnici mogu vam pružiti savete i preporuke kako biste olakšali situaciju.

Radite na samopouzdanju

Važno je raditi na svom samopouzdanju i prihvatiti svoje telo i seksualnost. Rad na samopouzdanju može vam pomoći da se osećate udobnije i sigurnije tokom intimnih trenutaka s partnerom.

Održavajte otvoren i podržavajući odnos

Važno je da ostanete povezani s partnerom i podržavate jedno drugo u ovom procesu. Nastavite da radite na razvoju vaše veze i izgrađivanju poverenja i bliskosti jedno s drugim.

BONUS VIDEO:

00:37

Starleta Tijana Ajfon u nikad vrelijem izdanju

(Espreso / 24 sedam / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.